top of page

Aventurin Gua Sha Taşı ile masaj yapıyoruz!

Güncelleme tarihi: 15 Mar 2022

Cildinizi Aventurin kristalinin serinletici, yatıştırıcı gücü ile canlandırın ve ciltte ödem atıcı etkisini hissedin!



Parlak, sağlıklı görünen bir cilt için dolaşım sağlar, yüz kaslarındaki gerginliği serbest bırakır, çene hattının belirginleşmesine ve yüz konturunun şekillendirilmesine yardımcı olur. Doğal cilt bakımında yine doğadan binlerce yıldan bu güne gelen Aventurin Gua Sha taşı özellikle göz çevresindeki ödem için destekleyicidir. Gua Sha Taşı, doğal kozmetik ürünlerle kullanıldığında cilt altı kaslara ihtiyaç duyduğu masajı yaparken aynı zamanda ödem sebebiyle oluşmuş sorunları da gidermek için özellikle Uzak Doğu'da çok kullanılan bir destekleyici üründür.


Nasıl kullanılır: Öncelikle cilt temizlendikten sonra hafifçe nemliyken 1-2 damla Immortelle Brightening Serum kullanılarak Gua Sha Taşı masajının kolayca hareket edebilmesi sağlanabilir.


Masaj sırasında hareketlerinizin aşağıdan yukarıya doğru ve lenf noktalarımız olan hafifçe çukur bölgele doğru olması önerilir. Örneğin taşı düz tutarak çene altından kulağınıza doğru hareket ettirebilirsiniz. Yine göz çevresinden dışa doğru saç çizginize doğru çekebilirsiniz. Vücudun ödem atma noktalarının büyük çoğunluğu yüz ve boyunda hafifçe çukur bir formu olan kemik aralarındadır.


Bu bölgelere doğru yapılacak yumuşak hareketlerle Gua Sha taşı masajınızı haftada 3-4 kez olmak üzere rahatlıkla yapabilirsiniz!


Miss Village

Healthy Beauty / Sağlığın Verdiği Güzellik

14.03.2022

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page