top of page

Merhaba!

Güncelleme tarihi: 15 Mar 2022

Ben Çiğdem Yıldız!


20 senelik kurumsal hayatın ardından, 2010 yılında artık doğalı korumak, doğaya dönmek üzerine çalışmak için başka bir yola girdi hayatım!


O gün başlayan çalışmaların meyveleri 2018 yılının Temmuz ayında sentetik kimyasallar içermeyen, mümkün olduğu kadar organik kozmetik olarak adlandırılabilecek, doğal cilt bakımı tercih edenlerin, ne mutlu bana ki:-), severek kullandığı temiz içerikli kişisel bakım ve kozmetik ürünleri olarak ortaya çıktı.

Doğaya, hayvanlara saygılı üretim, doğanın zenginliklerini doğayı sömürmeden faydalanarak kullanmak misyonuyla ve İbn’i Sina’dan 19. yy sonlarına kadar Batı’da Tıp alanında okutulan kitapların da kaynağı olarak süregelen kadim Anadolu bitki bilgeliğinden de yararlanarak üretiyoruz ürünlerimizi…

Kendimi adadığım bu alanda her bir cilt tipinin farklı ihtiyaçlarına doğanın bir iyileştirici güç sunduğunu fark ettim. Her bir ürün ve reçetesi üzerine yıllardır çalışıyor ve geliştiriyorum. Bu nedenle özellikle sorunlu bir cilt tipine sahipseniz bana mutlaka danışın, deneyimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.


Çiğdem Yıldız

Miss Village Kurucusu

Healthy Beauty / Sağlığın Verdiği Güzellik

20.10.2021



30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page